Z'ANDvillas

Feestelijke extra's tijdens kerstvakantie

 • Uw eigen kerstboom
 • Luxe kerstdiner in uw villa
 • Kerst brunch
 • Champagne service
 • Broodjes service
 • Boodschappen service
 

Onvergetelijke kerstdagen bij Z'ANDvillas

Kijkt u ernaar uit om de kerstdagen dit jaar met een klein groepje extra speciaal te maken? Verblijf de laatste weken van het jaar in een fijne vakantievilla aan zee en geniet van onze speciale kerstservices op 5* niveau. Zoals een kerstboom met verlichting bij aankomst, luxe badjassen met sauna geurtjes, een uitgebreid kerstdiner, Fruit de Mer met champagne. 

Op dit moment zijn er nog voldoende vakantiehuizen beschikbaar tijdens de feestdagen. Boek nu en verzeker uzelf van een onvergetelijk verblijf!

 

EXTRA SERVICES FEESTDAGEN

Brengt u de kerstdagen door in één van onze villa's? Bekijk dan hier onze extra services tijdens de feestdagen:

 
Luxe kerstvakantie aan zee met kerstboom
 

KERSTBOOM

Een sfeervolle kerst aan zee, daar hoort de gezelligheid van een kerstboom bij. Wij kunnen een echte kerstboom in uw villa plaatsen à € 54,50, exclusief verlichting en versiering à € 44,50. De boom versiert u zelf, gezellig bij de haard, met uw eigen kerst decoratiemateriaal of u bestelt het gemakkelijk via ons.

Plaats uw bestelling uiterlijk op 14 december.

 
Champagne tijdens een luxe kerst aan zee
 

CHAMPAGNE

Er zijn van die momenten dat een mooi glas wijn met belletjes de feestvreugde aanzienlijk zal verhogen. Ook lekker in combinatie met Zeeuwse oesters. Bij aankomst staat de fles Champagne 'Moët & Chandon' al voor u koud in de koeling.

Moët & Chandon €54.95 per fles

 
Broodjesservice
 

BROODJESSERVICE

Tijdens de feestdagen mag een heerlijk ontbijt of uitgebreide brunch met de hele familie niet ontbreken. De broodjesservice verzorgd daarom graag verse broodjes tijdens uw verblijf. Deze worden 's ochtends bij de villa bezorgd. 

Wij raden u aan om uw bestelling ruim voor aankomst te plaatsen. 

 
Culinaire restaurants Zeeland kerstdagen
 

SEAFOOD

Seafarm Kamperland, leider in duurzame gekweekte vis & schelpdieren, ligt op 2 km afstand van Z'ANDvillas en is de ideale leverancier voor uw oesters, fruit de mer of andere producten zoals bijvoorbeeld de vongole schelpen voor uw pasta. Er is een ruim assortiment oesters, bijvoorbeeld een 'tour de Zélande' of 'tour d'Europe'. U kunt online bestellen of een tafel reserveren in het restaurant.

Kerstdiner in luxe vakantiehuis aan zee
 

KERSTDINER

Uiteten tijdens de feestdagen? Veel restaurants in de omgeving van uw luxe vakantievilla bieden een heerlijk kerstdiner aan. Hieronder vindt u een aantal van onze favorieten: 

 • Brasserie Blush in Kamperland. Op 1e Kerstdag kunt u hier genieten van een 4-gangen diner. 
 • Fine Veere in Veere. Een heerlijk kerstdiner op een unieke locatie aan het Veerse Meer. 
 • De Gouden Bock in Middelburg. Heerlijke bites om te delen en een 4-gangenmenu. 
 • Codium in Goes. Hier kunt u genieten van een exclusief 8-gangen diner. 

Wij raden u aan om tijdig te reserveren.

kerst bij z'andvillas
 

THUIS UITETEN

 • Restaurant het Katse Veer (1* Michelin) biedt een gastronomisch 4- of 5-gangen menu aan (inclusief brood, boter, borrelhapjes, amuse en friandises) vanaf € 54,50 p.p.
 • Restaurant de Werf in Veere heeft een thuismenu samengesteld, bestaande uit 8 gerechtjes om te delen met elkaar à € 65,00 p.p.
 • Chefs Table biedt een groot scala arrangementen; van private dining tot 8 gangen streetfood; er is voor ieder wat wils. Boek uw privé chef en geniet van een verfijnd kerstdiner samen met uw familie of vrienden.
 • Sous brengt de culinaire top van Nederland naar u toe. Selecteer met postcode 4493 MA en uw bestelling wordt in stijl bij uw villa afgeleverd.