• Uw eigen kerstboom
  • Luxe kerstdiner in uw villa
  • Kerst brunch
  • Champagne service
  • Broodjes service
  • Boodschappen service
 

Onvergetelijke kerstdagen bij Z'ANDvillas

Kijkt u ernaar uit om de kerstdagen dit jaar met een klein groepje extra speciaal te maken? Verblijf de laatste weken van het jaar in een fijne vakantievilla aan zee en geniet van onze speciale kerstservices op 5* niveau. Zoals een kerstboom met verlichting bij aankomst, luxe badjassen met sauna geurtjes, een uitgebreid kerstdiner, Fruit de Mer met champagne. 

Op dit moment zijn er nog enkele vakantiehuizen beschikbaar tijdens de feestdagen. Boek nu en verzeker uzelf van een onvergetelijk verblijf!

 

 

EXTRA SERVICES FEESTDAGEN

Brengt u de kerstdagen door in één van onze villa's? Bekijk dan hier onze extra services tijdens de feestdagen:

 
Luxe kerstvakantie aan zee met kerstboom
 

KERSTBOOM

Een sfeervolle kerst aan zee, daar hoort de gezelligheid van een kerstboom bij. Wij kunnen een echte kerstboom (150 - 175cm) in uw villa plaatsen à € 50,00, exclusief verlichting en versiering (naturel teint) à € 39,50. De boom versiert u zelf, gezellig bij de haard, met uw eigen kerst decoratiemateriaal of u bestelt het gemakkelijk via ons.

 
Champagne tijdens een luxe kerst aan zee
 

CHAMPAGNE

Er zijn van die momenten dat een mooi glas wijn met belletjes de feestvreugde aanzienlijk zal verhogen. Met een 'Brut de Zélande' van Zeeuwse wijnmaker 'de Kleine Schorre' maakt u het geheel compleet, lekker bij oesters. Bij aankomst staat de fles 'Brut de Zélande' of Champagne 'Moët & Chandon' al voor u koud in de koeling.

Moët & Chandon €54.95 per fles

Brut de Zélande €39.95 per fles

 

 

Culinaire restaurants Zeeland kerstdagen
 

SEAFOOD

Seafarm Kamperland, leider in duurzame gekweekte vis & schelpdieren, ligt op 2 km afstand van Z'ANDvillas en is de ideale leverancier voor uw oesters, fruit de mer of andere producten zoals bijvoorbeeld de vongole schelpen voor uw pasta. Er is een ruim assortiment oesters, bijvoorbeeld een 'tour de Zélande' of 'tour d'Europe' . U kunt online bestellen.

 
Kerstdiner in luxe vakantiehuis aan zee
 

KERSTDINER

Een gastronomisch kerstdiner bij u thuis?

  • Restaurant het Katse Veer (1* Michelin) biedt een gastronomisch 4- of 5-gangen menu aan (inclusief brood, boter, borrelhapjes, amuse en friandises) vanaf € 54,50 p.p.

 

  • Restaurant de Werf in Veere heeft een thuismenu samengesteld, bestaande uit 8 gerechtjes om te delen met elkaar à € 55,00 p.p. U kunt het menu ophalen in het restaurant op 24 december vanaf 16.00 tot 19.00.
Luxe kerstvakantie aan zee
 

BORREL

De Houtzaagwerf, puur en bourgondisch, bezorgt op Kerstavond, 1e en 2e kerst een borrelplank à € 35,00 p.p. (exclusief bezorgkosten en borg voor de plank) Van de plank tot de hapjes, alles is zelfgemaakt door de Houtzaagwerf.  


 

 
kerst bij z'andvillas
 


 

  • Thuis uit Eten brengt de culinaire top van Nederland naar u toe. Selecteer met postcode 4493 MA en uw bestelling wordt in stijl bij uw villa afgeleverd.

Bestel tijdig online bij bovenstaande restaurants, de menu's zijn ieder jaar weer uitverkocht!