Op het park

Bootcamp

Bootcamp staat voor veelzijdig sporten in de buitenlucht. Tijdens de sportlessen wisselen kracht en uithoudingsvermogen elkaar af zodat aan het einde van de workout het hele lichaam is getraind. De lessen zijn gevarieerd en afwisselend. Zo kan er getraind worden met materiaal en/of (eigen) lichaamsgewicht. De trainer is een gecertificeerd sportinstructeur van de Koninklijke Landmacht en is werkzaam geweest bij de Luchtmobiele Brigade en bij het Korps Commando Troepen. Laat dit je echter niet afschrikken; de lessen worden aangepast aan het niveau van de doelgroep. Bootcamperland is actief in de omgeving van Kamperland en verzorgt groepslessen, teambuildings en Personal Training. Let op! Vanwege de huidige maatregelen rondom het Coronavirus kunnen aangepaste programma's van toepassing zijn. 

Programma

Tijd en datum: in overleg

Locatie: Trainingen vinden plaats op het strand of bij natuurgebied de Schotsman. Wanneer u ervoor kiest om op het strand te sporten, moet u rekening houden met een korte verplaatsing van ongeveer 750 meter.

Family building: kom gezellig sporten met je eigen gezelschap. De workout wordt aangepast aan alle deelnemers, zodat iedereen een leuke en uitdagende training heeft.

Assault bootcamp: voor de getrainde sporter.

Boxing bootcamp: bokshandschoenen aan staat voor fun en zweten.

Easy bootcamp: maak je hoofd lekker leeg tijdens deze relatief rustige workout.

Alle pakketten bestaan uit een 60 minuten durende training.

Benodigdheden: sportschoenen, sportkleding (aangepast aan de weersomstandigheden) en een flesje water.

Prijs: starttarief vanaf € 35,00 per uur incl. BTW  

 

Vul de datum in voor wanneer u de special wilt reserveren.

Geef het aantal personen op waarvoor u deze special wilt boeken.