Luxe vakantiehuizen aan zee

Op slechts een steenworp afstand van Noordzeestrand De Banjaard, omgeven door een oase van rust, ligt vakantiepark De Groote Duynen in Zeeland. De luxe 4-, 6- en 8-persoons vakantiehuizen op dit park liggen allen aan het water, met veelal een prachtig uitzicht over het weidse natuurlandschap. Deze luxe, modern ingerichte vakantiehuizen zijn perfect voor een vakantie in Zeeland, met uw partner, gezin of zelfs de hele familie.

Met haard

Genieten van warmte en gezelligheid bij de haard in uw villa? Dat doet u bij Z'ANDvilla's! Het meerendeel van onze luxe vakantiehuizen beschikt over een gashaard, welke het hele jaar door zorgt voor een knusse sfeer in uw villa.

Met haard

Met sauna

De ultieme wellnessbeleving in uw vakantievilla, die ervaart u bij Z'ANDvilla's. Een aantal van onze luxevakantiehuizen aan zee zijn uitgerust met een Finse- of Infraroodsauna. Bekijk het aanbod en boek uw favoriete vakantiehuis.

Met sauna

Met whirlpool

Maak uw wellnessbeleving compleet en boek de whirlpool extra bij Zandbank 25. De whirlpool van deze villa bevindt zich in de tuin. Hier kunt u de hele dag door ontspannen met een prachtig uitzicht over het water.

Met whirlpool