UPDATE

De wereldwijde impact van het Coronavirus raakt ons allemaal. Deze uitzonderlijke situatie brengt veel onzekerheid met zich mee. Wij doen ons uiterste best om uw zorgen zoveel mogelijk weg te nemen. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en volgen de officiële aanbevelingen op van het RIVM en de Veiligheidsregio Zeeland. Op deze pagina houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij verwijzen u echter ook naar de website www.RIVM.nl met de actuele aanbevelingen en voorschriften.

 

AANGEPASTE BOEKINGSVOORWAARDEN

Ook wij beseffen ons dat de huidige maatregelen om het coronavirus te bestrijden op korte termijn niet zullen verdwijnen en dat deze periode veel onzekerheid met zich meebrengt. Wij hanteren in deze bijzondere situatie dan ook aangepaste boekingsvoorwaarden:

 

BOEK NU, BESLIS LATER

Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gemaakt. Als u heeft betaald met een recreatievoucher, dan ontvangt u hiervoor een nieuwe recreatievoucher.

 

EXTRA OMBOEKFLEXIBILITEIT

Mocht uw vakantie om onderstaande redenen door het Coronavirus niet kunnen doorgaan, dan bieden wij u de flexibiliteit om uw vakantie om te boeken in het geval van:

  • Een gesloten grens
  • Quarantaineplicht voor volwassenen bij aan en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies

Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid of overheid van het land van herkomst te worden gecommuniceerd.

In bovenstaande gevallen kunt u tot 14 dagen voor aankomst kosteloos omboeken. Hierna gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden.

Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Voor al het overige blijven onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden van kracht.

 

ONBEZORGD GENIETEN: ONZE MAATREGELEN

Een veilig verblijf is onze hoogste prioriteit, wij informeren u hierbij over de genomen maatregelen:

 

HYGIËNE

We treffen alle nodige voorzorgsmaatregelen om aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen. Voor uw aankomst is de vakantiewoning met de grootste zorgvuldigheid schoongemaakt en treffen wij de volgende aanvullende maatregelen:

  • Het bed- en badlinnen wordt op 95 graden gewassen en gedesinfecteerd.
  • De handcontactpunten, de keuken en het sanitair in uw vakantieverblijf worden gedesinfecteerd.
  • Voor de schoonmaak van uw villa werken wij met Alphades, een desinfectiemiddel dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt, met het Cradle to Cradle Gold certificaat 100% veilig voor mens en milieu.
  • De woning wordt voor aankomst minimaal 5 uur geventileerd.
 
 
IN- EN UITCHECKEN

Wij streven naar zo min mogelijk fysiek contact. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 16.00 uur de sleutel van uw vakantiewoning afhalen bij de receptie. Wij verzoeken u bij het betreden van de receptie uw handen te desinfecteren. Onze medewerkers bevinden zich achter plexiglas. Er is max. 1 persoon tegelijk in de receptie toegestaan. De sleutel wordt voor overhandiging gedesinfecteerd.

Op de dag van vertrek kunt u tot maximaal 10:00 uur gebruik maken van de villa. Om ons housekeeping team te beschermen voor besmetting vragen wij u beleefd om de beslapen bedden af te halen en het linnen in de daarvoor bestemde blauwe zakken te deponeren.

 

BOODSCHAPPEN & BROODJESSERVICE

Met onze boodschappenservice hoeft u de villa niet te verlaten. In samenwerking met Albert Heijn Kamperland worden uw boodschappen bij uw villa bezorgd (€ 5,00 bezorgkosten). Bestel hier alvast uw boodschappen voor uw verblijf. Liever elke ochtend verse broodjes bij het ontbijt? Maak dan gebruik van onze broodjesservice, u kunt deze online betalen en wij hangen ze ’s ochtends aan de deur.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Het Corona-virus houdt ons leven nog altijd in zijn greep en wij begrijpen dat deze uitzonderlijke situatie onzekerheden met zich mee brengt, zeker omtrent uw (geplande) vakantie. Hier vindt u een overzicht van veel gestelde vragen met bijbehorende antwoorden, overzichtelijk voor u opgedeeld in diverse categorieën. Wij hopen hiermee deze onzekerheden bij u weg te nemen en u binnenkort te mogen verwelkomen in één van onze vakantievilla's. Is uw vraag toch onbeantwoord gebleven? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord.