COVID-19 EN UW VAKANTIE

De wereldwijde impact van het Coronavirus raakt ons allemaal. Deze uitzonderlijke situatie brengt veel onzekerheid met zich mee. Wij doen ons uiterste best om uw zorgen zoveel mogelijk weg te nemen. Een veilig verblijf is onze hoogste prioriteit. Heeft u binnenkort een verblijf gepland bij Z'ANDvillas of bent u dat van plan? Wij informeren u graag over de recente ontwikkelingen en wat dat betekent voor uw vakantie:

 

Update 17 september 2020 12:15

Let op! Het aangepaste reisadvies is op dit moment alleen geldig voor de Nederlandse provincies Noord- en Zuid-Holland. Dit reisadvies geldt niet voor de provincie Zeeland. Wij volgen altijd het advies en de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio Zeeland. Op dit moment kunt u met een gerust hart op vakantie in Zeeland. Lees op onze speciale COVID-19 pagina hoe we uw vakantie samen zo veilig mogelijk maken.

 

Verblijven vanaf 01 mei 2020

Vanaf 01 mei a.s. kunt u weer in alle privacy bij ons genieten van een welverdiende vakantie. 

Onze villa's zijn gelegen op De Groote Duynen, omringd door de natuur en op loopafstand van zee. Hier vindt u geen mensenmassa's, maar rust en ruimte. Een uniek samenspel van de stilte van het land en de dynamiek van de zee. De villa’s zijn van alle luxe voorzien en liggen op ruime percelen van gemiddeld 1.000 m2. We bieden een 5* service, waarbij we anticiperen op uw persoonlijke wensen. Voor boodschappen hoeft u de villa niet te verlaten, u kunt hiervoor gebruik maken van onze boodschappenservice. En mocht uw vakantie door COVID-19 toch niet kunnen doorgaan, dan hanteren wij soepelere voorwaarden.

Zorgeloos reserveren 

Voor reserveringen met een verblijf in de periode tot 1 januari 2021 gelden de volgende aangepaste boekingsvoorwaarden: 

Boek nu, beslis later
Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan. Als u heeft betaald met een recreatie-voucher, dan ontvangt u hiervoor een nieuwe recreatie-voucher.

Extra zekerheid tot 1 januari 2021

Reserveer nu alvast uw verblijf voor de herfst en winter 2020, zodat u verzekerd bent van een heerlijke vakantie aan de Zeeuwse kust. Mocht uw reservering onverhoopt vanwege COVID-19 toch geen doorgang kunnen vinden, dan kunt u de gemaakte boeking kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar. Of u kunt een recreatie-voucher aanvragen, welke u ook in 2021 kunt verzilveren. 

Voor al het overige blijven onze algemene voorwaarden van kracht.

Extra hygiëne en andere maatregelen 

Een veilig verblijf voor iedereen is onze hoogste prioriteit. Wij hopen op uw begrip voor enkele aanpassingen in deze bijzondere periode. 

Hygiëne

We treffen alle nodige voorzorgsmaatregelen om aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen. Voor uw aankomst is de vakantiewoning met de grootste zorgvuldigheid schoongemaakt en treffen wij de volgende aanvullende maatregelen: 

 • Het bed- en badlinnen wordt op 95 graden gewassen en gedesinfecteerd. 
 • De handcontactpunten, de keuken en het sanitair in uw vakantieverblijf worden gedesinfecteerd. 
 • Voor de schoonmaak van uw villa werken wij met Alphades, een desinfectiemiddel dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt, met het Cradle to Cradle Gold certificaat 100% veilig voor mens en milieu. 
 • De woning wordt voor aankomst minimaal 5 uur geventileerd. 

In- en uitchecken 

Wij streven naar zo min mogelijk fysiek contact. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 16.00 uur de sleutel van uw vakantiewoning afhalen bij de receptie. Er is max. 1 persoon tegelijk in de receptie toegestaan. Voor ieders veiligheid bevinden onze medewerkers zich achter plexiglas. De sleutel wordt voor overhandiging gedesinfecteerd. 

I.v.m. de extra hygiene maatregelen is de vertrektijd aangepast naar 9.00 uur. Voor vertrek informeren wij u over de aangepaste procedure.

Extra maatregelen COVID-19

Boodschappenservice 

Met onze boodschappenservice hoeft u de villa niet te verlaten. In samenwerking met Albert Heijn Kamperland worden uw boodschappen bij uw villa bezorgd (€ 5,00 bezorgkosten). Bestel hier alvast uw boodschappen voor uw verblijf. Liever elke ochtend verse broodjes bij het ontbijt? Maak dan gebruik van onze broodjesservice, u kunt deze online betalen en wij hangen ze ’s ochtends aan de deur.

Meer over de recreatie-voucher

De voucher is in principe een digitaal tegoed t.w.v. de ontvangen (aan)betaling van de reissom. U ontvangt van ons een unieke code, waarmee u dit tegoed kunt verzilveren voor een volgend verblijf. Bij een online boeking kunt u de voucher verzilveren door de vouchercode in te voeren in stap 1 van het boekingsproces. Op de uitgegeven vouchers zijn de volgende voorwaarden van toepassing: 

 • U kunt de voucher tot één jaar na het moment van uitgifte gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website. 
 • De voucher kan verzilverd worden voor een verblijf in de periode tot 1 juli 2021.
 • De voucher heeft een waarde van het reeds door u betaalde bedrag. 
 • Indien de nieuwe reissom hoger is, dan betaalt u het prijsverschil. 
 • Indien de nieuwe reissom lager is, dan heeft u een resterend tegoed op de voucher, die u kunt gebruiken voor een tweede boeking gedurende de geldigheid van de voucher. 
 • De voucher is niet-restitueerbaar of overdraagbaar. 
 • Er vindt geen terugbetaling plaats, ook niet als u de voucher niet gebruikt/kunt gebruiken.

Wilt u een voucher aanvragen, klik dan hier. Heeft u een recreatie-voucher aangevraagd? Dan ontvangt u deze uiterlijk binnen twee weken via e-mail.

 

Heeft u nog vragen over uw (geplande) vakantie en de maatregelen rondom het Coronavirus COVID-19? Op onze pagina met Veelgestelde Vragen hebben wij de belangrijkste vragen voor u verzameld en beantwoord.