Zandvilla's
 
 

ONZE SELECTIE

 
 
 
Luxe vakantievilla in Zeeland
 
 

 

Een ode aan 

ZEE & LAND

 

Z'ANDvillas is het luxe label van Ruiterplaat Vakanties. Z’AND staat voor Z’(EE)LAND, het samenspel van de dynamische zee en de stilte van het land.  Een ode aan het gevoel van vrijheid en het verlangen naar verwaaide haren en blote voeten in het zand. De luxe vakantievilla’s in onze collectie liggen op een unieke plek aan zee in volledige harmonie met de natuur. 

 
 

Z'AND VILLA'S

De luxe 4-, 6- en 8-persoons vakantievilla's aan de Waterlijn, Zandbank en Duinvallei liggen op loopafstand van het Noordzeestrand. Enkele villa's beschikken over een finse- of infrafroodsauna en een eigen strandhuisje. In een aantal van onze villa's zijn huisdieren toegestaan. Bekijk hier ons aanbod.

Z'AND SPECIALS

Geniet van uw welverdiende vakantie aan zee in een luxe vakantievilla van Z'ANDvillas op De Groote Duynen. Zoekt u een luxe vakantiehuis tijdens Hemelvaart, Pinksteren of misschien tijdens de feestdagen? Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod.
Z'AND BODY & MIND
Z'AND BODY & MIND

Z'AND BODY & MIND

Kies voor volledige ontspanning tijdens uw verblijf bij Z'ANDvillas en boek één van onze body & mind specials. Deze zijn volledig gericht op het welzijn van lichaam en geest.
IN-HOME COOKING
IN-HOME COOKING

IN-HOME COOKING

Laat uzelf volledig ontzorgen en boek onze In-home cooking special. Een chèf-kok bereidt bij uw thuis de heerlijkste gerechten, volledig aangepast aan uw wensen. Het eten wordt voor u klaargemaakt, geserveerd en na afloop wordt zelfs de afwas voor u gedaan. En u hoeft alleen maar van dit alles te genieten. Klinkt goed toch?

Z'AND GEVOEL

Ervaar het Z'AND gevoel. Bekijk onze video.